Нови избори са няколко месеца допълнително разклащане

Featured Video Play Icon

Нови избори са няколко месеца допълнително разклащане

👉 Надявам се все пак тези депутати, които са все още в ИТН да оценят, че има голям риск страната да влезе в спирала от кризи в момента, в който правителството падне.
⚠️ При нови избори ще имаме едно “Възраждане”, което ще набере по-висока скорост. Други партии, които са свързани с Русия по определен начин също ще се появят – нещо, което не е в интерес на България. Това ще доведе до няколко месеца допълнително разклащане в страната и то точно сега, когато трябва да приемаме бюджета.
⚠️ В момента инфлацията наистина е висока. По-голямата част от нея обаче е внесена отвън, а не е заслуга на правителството тук, защото инфлацията е висока в цяла Европа. Затова и имаме и заложени антиинфлационни мерки в предложения бюджет.
❌ Ние имаме голям проблем с “Лукойл”, който не си плаща корпоративния данък. Трябва да се справим с този проблем, тъй като той също има отношение към повишените цени на горивата в България.
❗️Никой досега не е имал смелостта да каже “България може да не зависи от руски газ”. Това управление го направи. В момента България не зависи енергийно от Русия по отношение на газа.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.