“Българите очакват лидерство и държавническо поведение. Трябва да предложим решения. Трябва да преведем кораба през бурите, за да не се озове той на дълбокото.” .

Енергетика

Енергийна свобода и сигурност, подкрепа за бизнеса и семействата, инвестиции в напреднали технологии.

Електронно гласуване

Всеки български гражданин, където и да се намира, да може свободно и сигурно да гласува на избори по електронен път - това е цел, за която Иво започва да работи още през 2015 година с кампанията “Гласувай без граници”. 

Съдебна реформа

Да освободим България от корупционните зависимости, като променим конституцията, така че да имаме независим съд и демократично отчетна прокуратура. За да може не само Иван Гешев да бъде освободен от поста си, но да направим невъзможна появата на следващ главен прокурор над закона. 

Модернизация и благосъстояние

Да въведем работещо електронно управление и да рестартираме регулаторите, за да пресечем корупцията и да облекчим тежестта върху бизнеса. Да инвестираме в човешкия капитал и в новите бизнес модели, за да направим българската икономика конкурентна, силна и независима. 

Национална сигурност

Да гарантираме сигурност за България чрез решителна модернизация на българската армия. Да разобличим и обезсилим механизмите на чуждестранна намеса в националните интереси на страната. Да се освободим от агентурните назначения и да и реформираме службите за сигурност.

Борба с корупцията

Да осветлим онаследените корупционни зависимости на всички нива в държавата и да направим невъзможно поддържането им. 

Пътна безопасност

Да въведем съвременни пътни регулации, гарантиращи безопасни европейски пътища. 

Виртуална
приемна

Контакти