Президентът Радев обича да използва смело думата “безродник”

rumen radev

Президентът Радев обича да използва смело думата “безродник”

Президентът Радев обича да използва смело думата “безродник”. За негов лош късмет днес стана ясно (окончателно) какво е да си безродник, защото днес нидерландският премиер Рюте обяви, че ще предостави на Украйна F-16, а безродниците у нас потъркват ръце, че направиха всичко възможно тези самолети да не дойдат в България.
Безродник, г-н Радев е държавник, който е имал възможността преди 10 месеца да замени нелетящи стари български МиГ-29 (предоставяйки ги на Украйна) за летящи нидерландски F-16.
Безродник е човек, който е поставил отбраната на страната и модернизацията на българската армия след путинофилските си разбирания.
Безродници са тези, които не си мръднаха пръста, за да вземат F-16 и саботираха всички усилия (направиха същото и с $200 млн. от САЩ, които бяха готови да ни предоставят) в тази посока.
Безродници са тези, които докато продават през комисионери оръжия на Украйна за милиарди, обвиняваха нас, че сме военолюбци.
Безродник е и президент, който демонстративно напуска парламента, докато правителството полага клетва и звучи националният химн.
Безродници имаше в служебното правителство, безродник е и президентът като главният отговорен страната ни по никакъв начин да не се възползва от възможностите да замени стари съветски оръжия за западни.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.