Постигнахме голям успех със случая Македония

Featured Video Play Icon

Постигнахме голям успех със случая Македония

🟢Ветото е тема, която е наднационална. Тук става дума за бъдещето на Европа и за защитата на българския интерес. Христо Иванов е в основата, той извоюва тази битка.
👉В Македония три партии са заплашили да излязат от правителството и говорят за “българизация” на Македония. Неслучайно Македония заяви първоначално, че отказва да преговаря при тези условия. Постигнахме огромен успех, отстоявайки българския интерес.
❌В крайна сметка не стана ясно защо е гласуван вотът на недоверие. Попитахме новото мнозинство какъв е планът след това!? Каква е целта и какъв е вашият план – те казваха ”ние план нямаме, искаме просто да ви свалим”.
🔻Обаче пред България сега се задават две опции и двете са лоши. Едната е ние да имаме служебен кабинет и избори. И следващата е да имаме някакъв тип експертно правителство, което без значение какви партии участват в него, няма да бъде по-добър вариант от това, което беше до момента.
👉Тяснопартийният интерес на Демократична България е да се явим на избори, но това не е в интерес на България. Проруските “проксита” ще получат голяма подкрепа и най-вероятно напролет отново ще отидем на избори.
❗️Демократична България яростно ще се противопостави на връщането на хартиените бюлетини, което и от ГЕРБ, и от БСП искат. Ще стартитаме отново и нашата инициатива “Ти броиш”, в която се събират доброволци, които искат да помогнат за честни избори.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.