Тази кална кампания е предсмъртният писък на Пеевски

hristo ivanov

Тази кална кампания е предсмъртният писък на Пеевски

Тази кална кампания, тази изнервеност е предсмъртният писък на г-н Пеевски, защото все повече ще става ясно, че с него на врата нито ГЕРБ, нито ДПС ще могат легитимно и устойчиво да упражняват властта в България, да сформират стабилно правителство и да бъдат партньори в ЕС.
Пеевски няма да престане да ме атакува, понеже съм свидетел на неговите изключително унизителни опити да се моли на всички хора, които смята, че имат някаква връзка с Америка, по всякакъв начин да излезе от списъка на санкционираните по “Магнитски”. В името на което гласува и промени в Конституцията, които разклащат контрола му върху съдебната власт и са му неизгодни. Както го предупреждавах, той не може да излезе от списъка “Магнитски” и няма да излезе. И най-малко поради тази причина няма да стане премиер на България и не може да стане. И ще става все по-неудобен, включително за тези, които го инсталираха в ДПС. Поради тази причина г-н Пеевски ще продължи да ме атакува, защото се чувства употребен и измамен в очакванията си, че ще може да се измъкне от санкциите по “Магнитски”. Нека продължи да ме атакува, това е обяснението – унизен, употребен и излъган в очакванията си.
Аз не вадя разкази от срещи, бих могъл да разкажа много интересни неща, включително за пенсионирането на г-н Борисов и г-н Пеевски, защото там има интересни реплики – но не.
В същото време коалицията ни с ПП е стабилна, защото има ясна кауза – да не допуснем г-н Пеевски да консумира повече власт.
– Христо Иванов
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.