Знаете ли кога Борисов и Пеевски могат да ви държат сметка?

Знаете ли кога Борисов и Пеевски могат да ви държат сметка?

Знаете ли кога Борисов и Пеевски могат да ви държат сметка? Когато направите грешка, когато се корумпирате, когато вземете нещо, което не ви се полага. В България осъден министър и депутат няма, но има много на трупчета. Трупчетата са при Пеевски. Доказателствата са при него и инструментите, с които прокуратурата може да въздейства пак са при него. Нашето предимство е, че не сме зависими.
Търговията в момента с ИТН е за министерски кресла, влияние в национални медии, за ключови министерства, които разпределят милиарди. Не е добре за България, когато страната се е докарала до състоянието Борисов, Пеевски и един или друг олигарх да се разберат по какъв път да поеме страната ни.
Правителство ще има, а ПП – ДБ ще бъдем абсолютно безкомпромисни, защото тук става дума за бъдещето на България. Пеевски е много добър в натиска – владее службите, съдебната система, владее МВР, сега ще си има правителство и е притиснал Борисов, притиска и ИТН. Пеевски няма мяра – като започне атаки, не знае кога да спре и тъй като не знае кога да спре, България може да достигне дъно, което никой не е предполагал, че ще достигнем някога.
В България все още не можем да разберем, че няма да дойде поредният спасител, а ще има коалиции и всяка една от партиите ще трябва да защитава доверието на избирателите си.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.